Родените в периода...

Близнаци III /11 – 18 юни/ – Търсещите

Ключовата дума за родените в периода е Търсещият. Това в времето, когато младият човек се сбогува с тийнейджърските години и активно се подготвя да заеме мястото си в света. Въпросите, които го вълнуват, са да бъде достатъчно силен, за да се конфронтира и да убеждава, да търси приключения и да тества границите и в крайна сметка да инвестира в бъдещето. Това е време на безстрашни изследвания и на учене чрез опит и грешка.

Родените в периода са приключенци, които искат да преодолеят обикновените ограничения на времето и пространството. Те живеят заради физическите занимания, но това, което всъщност ги движи, е преминаването отвъд материята към метафизичното.

Това са неспокойни хора, който постоянно са в движение и в личния, и в професионалния, и в творческия си живот. Те не обичат да се обвързват и на другите обикновено им е трудно да живеят в техния ритъм. Идеалните им партньори добре разбират приключенската им същност и не се опитват да ги притежават или ограничават.

Родените в периода се с справят с лекота с грижите за семейство. Понякога толкова много се опитват да угодят или да мотивират другите, че може да забравят да помислят и за себе си.

Животът с подобен Близнак рядко е скучен. С каквото и да е решил да се занимава, обикновено е трудно да се отгатне следващия му ход. Въпреки това понякога тези хора могат да останат слепи за реалността и с позитивната си нагласа да се самоубеждават, че всичко е наред, докато всъщност изобщо не е така. Те трябва да се научат да преценяват не само света, но и себе си по-обективно и да устояват на изкушението да отричат по-тъмните страни на живота.

Препоръки:

Понякога това, което е точно пред вас, е точно толкова интересно, колкото нещо рисковано или екзотично. Приемете, че не винаги можете да повлияете на хода на събитията. Позволете си да изразите негативните си чувства. Глезете се по-често.

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар