Родените в периода...

Везни II /3 – 10 октомври/ – Общество

Ключовата дума за родените в периода е Общество. Това време може да бъде сравнено с периода от човешкия живот, когато изграждаме по-значима връзка с обществото или прекарваме повече време в социални занимания (клубове по интереси, политика, религия и т.н.).

Дните на Везни II разкриват характерни за средната възраст черти – лидерски роли, вземането на трудни решения, обективен поглед към човешката психология и мъдро управление на физическите и материалните ресурси.

За родените във Везни II социалният успех е важен, но най-често те са тези, които определят стандартите за социално поведение или залагат приоритетите на своята социална група.

Тези хора обикновено се чувстват у дома в света и имат отлични умения за работа с хора. Другите често им вярват и им се доверяват, защото усещат, че не биха злоупотребили с получената информация. Освен това родените в началото на октомври имат превъзходно чувство за хумор и умеят като никой друг да разведряват обстановката.

Хората, родени във Везни II, имат дар слово и силно развито чувство за справедливост, което ги кара да реагират остро на различни неправди. Заради това на някои от тях им е трудно да завързват приятелства, но като цяло будят респект.

В своя социален кръг това са хората, които налагат тенденциите и определят вкуса. Повечето от тях се интересуват от историята на модата, от иновации и изобретения и дори могат да се превърнат в експерти по отношение на някоя социална традиция. Най-успешните хора, родени в този период, създават своя лична визия, която определя бъдещето на тяхната професия, социална група или семейство.

Препоръки

Открийте своята страст. Когато я намерите, я покажете. Не се раздавайте прекомерно, запазете най-ценното в себе си. Вземете трудните решения, но запазете мечтите и визиите си.

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар