Родените в периода...

Везни III /11 – 18 октомври/ – Артистите

Ключовата дума за родените в периода 11 – 18 октомври е Театър. Това време отговаря на късните 40 години, когато човек обикновено е постигнал пълна социална интеграция. Той е поел и своята социална роля. Акцентът в този период е върху себеизразяването и използването на силата за постигане на още по-голям успех.

В общи линии увереният зрял човек балансира между разнородните социални изисквания, упражнява трезва преценка и лидерство и се опитва да усети ритъма на живота и да не губи от поглед голямата картина.

Хората, родени във Везни III, са целеустремени реалисти, които притежават кураж и хъс, за да прогресират. По отношение постигането на успех, те са по-скоро постоянни, отколкото безскрупулни. Безспорно са амбициозни, но за тях е от изключителна важност КАК се правят нещата, особено по отношение на стил, мотивация и смисъл.

Хората, родени в периода, умеят да играят роля и се вълнуват от имиджа си. Те искат да се харесат и в някои случаи това може да се превърне в основната им цел в живота. Стремят се да изглеждат спокойни и да вършат нещата с грация и изящество, което може да е влудяващо за някои от техните съперници и конкуренти.

Хората Везни III са изключително отговорни и изпълнителни. Въпреки това тези, които са в интимни отношения с тях, могат да се чувстват неразбрани на дълбоко емоционално ниво или дори пренебрегнати. Това често се дължи на факта, че хората, родени в средата на октомври, умеят да поставят границата в личните си отношения и като цяло не обичат да бъдат въвличани в сложни емоционални конфликти.

Това са личности, които държат на високите стандарти в своята работа. Те са умели както в техническата, така и във финансовата сфера. Въпреки че като цяло са уверени, е нужно да задълбочат чувството си за независимост и да не се интересуват толкова от мнението на другите за тях.

Препоръки

Не давайте обещания, които не можете да изпълните. Мислете за последствията от действията си. Понякога се налага да се играе роля, но не се самозаблуждавайте в процеса. Уважавайте чувствата на другите, посветете достатъчно време и търпение на емоционалните въпроси.

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар