Без категория

Вибрацията на личната година от 1 до 9

Лична година под вибрация 1 – НОВО НАЧАЛО

Започва нов цикъл от 9 години и е най-добре да отправим поглед напред. Първата година е важна и определяща, най-вече с новите възможности, които носи. Прекаленото колебание е излишно, защото само действието е успешната стратегия. Ново начало, обновление, тръгване от нова база. Препоръчително е да се прекратят стари отношения и неща, които вече не носят полза. Трябва да се чувстваме свободни – и телом, и духом, за да можем да реагираме адекватно в новите ситуации.

Личен живот

Печелившите качества и поведения са независимостта, вярата в себе си и ентусиазмът. Ако човек е необвързан и с позитивна нагласа, в живота му може да се появи подходящ човек и дори голямата любов. Ако е обвързан, ще бъде движеща сила в личния си живот.

Професионален живот

Пред нас ще има малко препятствия, но и малко външна помощ. Нужно е да се заредим с воля, кураж и борбеност и ако се наложи да се справяме сами. Голям е шансът да се започне перспективна нова работа, да има смяна на жилище и професия, да се направят инвестиции. Всичко това е възможно, а добре обмислените промени могат да се отплатят богато. Имаме шанс да покажем възможностите си и да развием личността си.

 

Лична година под вибрация 2 – СЪЮЗИ И РАЗРИВИ

Целта на годината е развитие и приобщаване (на новите неща от предходната година с вибрация 1), основаващо се върху допълването. Тя ще протече в колебание между хармонията и конфликта, между съюза и разрива. Налага да развиваме у себе си дипломатичност и разбиране, ако се налага да заемаме по-пасивна позиция. Време за съюзи, за обединяване, за събиране, за получаване и споделяне, не за следване на самостоятелния път. На преден план излизат интуицията, възприемчивостта и емоциите. Не са препоръчителни нови занимания (освен съюзите). Трябва да се внимава да изпаднем в зависимо положение.

Личен живот

В положителен план предстоят чакано помирение, вълнуваща среща, съвместен живот и брак. В отрицателен аспект – поставяне под въпрос на една връзка, проблеми в отношенията, раздяла или развод. Нужна е по-голяма гъвкавост и чувствителност, да развием зависимост от другия.

Професионален живот

Работата в колектив, в екип най-вероятно ще е много успешна. Важно е да намерим човек, който да ни допълва и да работим съвместно. Времето не е подходящо за соло изяви. Възможно е подписване на договори.

 

Лична година под вибрация 3 – СОЦИАЛИЗАЦИЯ

3 е най-веселата, бърза и динамична вибрация. Предстои една дейна, общителна, създадена за изяви и активни социални контакти година. Възвръща се самоувереността и желанието да се покажат талантите. Покровителствани са артистичните изяви чрез писане, песни, танци, рисуване. Годината е подходяща за промени и открития, за пътувания, раждане на дете, връщане на свободата, изява на индивидуалността. Важно е да бъдем отворени за новости, да се отдадем на удоволствия и това ще ни носи успех.

Личен живот

Отлични възможности за срещи с нови хора и за завързване на нови контакти. Могат да се родят нови големи приятелства. В любовта ще се радваме на флиртове и приключения. Ще се радваме на наситен и активен социален живот.

Професионален живот

Облагодетелстваните дейности през годината са търговията, психологията, чуждите езици, обществените отношения, литературната и социалната дейност, медиите и др. Трябва да се бяга от рутината и да се търси разнообразието. Във финансово отношение – печалби, но и неочаквани разходи. Трябва да се оползотворяват максимално добрите възможности.

 

Лична година под вибрация 4 – СЕРИОЗНА РАБОТА

Акцентът през годината е върху работата, върху деловите качества и професията. Сега се полагат основите на бъдещето. Усилията ни от предходните 3 години започват да дават плод. Това може да бъде година на възвръщане или създаване на стабилност. Всеки напредък трябва да става бавно и постепенно, с акцент върху добрата организация и полагане на сигурни основи. Тичаме маратон на издръжливост. Ако човек постоянства и не се предава пред трудностите, ще постигне стабилност.

Личен живот

4 е строга вибрация и флиртовете и забавленията остават на заден план през годината. Проблемите на работа не трябва да се решават емоционално, а рационално и прагматично.

Професионален живот           

През годината ще работим бавно с акцент върху детайлите. Нещата ще се подреждат по-бавно, но резултатите ще бъдат по-сигурни. Може да бъдем много доволни от свършената работа. Не трябва да се разчита на късмета, а на собствените усилия. Благоприятна година за дългосрочни проекти.

 

Лична година под вибрация 5 – ПРОМЕНИ

През годината няма как да не усетим вятърът, носещ промени и ентусиазъм. Това може да бъде година на растеж, на задоволство и на свобода във всички сфери. Полезно е да се откъснем от миналото, да преразгледаме възгледите си, да потърсим нови основи. Това е бърза, динамична вибрация, обещаваща промени. Този период е изпълнен с неочаквани събития и щастливи възможности за подобрение. Свободата е на преден план, както и изграждането на независимост. Вероятни са нови срещи, голямо пътешествие, увеличение на дохода, промяна в начина на живот, на дейността или на жилището. Възможни са и промени в любовта.

Личен живот

Нови срещи, нови ситуации, многобройни връзки. Верността ни може да бъде разклатена или поставена на изпитание, особено ако се озовем във вихъра на емоционални приключения, дори ако сме верни по природа. Добре е да се пазим от прекаляване със свободата или с удоволствията.

Професионален живот

На дневен ред са важни промени – като смяна на работа, преместване, пътуване, повишение. Добър момент да опитаме нещо ново, да попътуваме. Да не се страхуваме от среща с непознатото.

 

Лична година под вибрация 6 – БАЛАНС

Акцентът през годината ще бъде върху домашното огнище, брака или връзката, отговорностите. Това е година на хармония, в която можем да затвърдим отношенията и привързаността си с нашия партньор, да подобрим начина си на живот и да изпълним дома си с мир и спокойствие. Идеален момент за създаване на семейство и домашен уют. Изкуството (предмети на изкуството или лично творчество) също е облагодетелствано. Важно е да работим за благото на другите, да проявяваме щедрост към близките си.

Личен живот

В лична година с вибрация 6 това е най-важната сфера. В създадените вече семейства вибрацията може да доведе или до влошаване на отношенията и раздяла, или до още по-голямо сближаване, до извисяване на една любов. Времето е много подходящо за раждане на дете, за сватба, за подобряване на житейското положение. На изпитание ще бъдат подложени личната и семейната ни зрялост.

Професионален живот                  

Годината ще бъде време на отговорности. Възможна е промяна на работата, повишение, поемане на нови отговорности. Не трябва да се поддаваме на безпокойство и колебания, а да се въоръжим със самоувереност и решителност, за да напреднем в социален план.

 

Лична година под вибрация 7 – РЕФЛЕКСИЯ

Годината е предназначена за почивка и размисъл. Настъпил е идеален момент за житейска равносметка, за вникване по-дълбоко в себе си, да си зададем важните въпроси за собственото съществуване, за света и другите. 7 е духовна, а не материална вибрация и не е подходяща за конкретизиране на дадени положения. Трябва да намалим темпото на живота си и да помислим на спокойствие. Година за почивка и усамотяване. Имаме възможност да се усъвършенстваме в духовно отношение, да пътуваме, да се занимаваме с интелектуална дейност, да четем, да медитираме, да се научим да релаксираме. Време за равносметка, за оригиналност и независимост.

Личен живот

Мотото на годината е почивка, усамотение, размисъл. Лична година 7 не е предназначена и подходяща за чувства. Връзката ни няма да е поставена под въпрос, а ние. Времето е подходящо да се отдалечим от хората, да забавим ритъма и да се запитаме какво всъщност искаме, когато говорим за любов и приятелство. Дава ни се шанс да постигнем истинска житейска мъдрост. Личното щастие е възможно, но не трябва да бързаме. Нещата се случват неочаквано.

Професионален живот

Това е преходна и ваканционна година, без особени промени. Ако заложим на търпението, на размисъла, на самопознанието и на вътрешния мир, ще открием нови сили.

 

Лична година под вибрация 8 – РЕЗУЛТАТИ

Тази година бележи апогей в нашия цикъл. Носи напредък, ново специално предложение, власт и авторитет в работата. Година на жътва и на прибиране на реколтата. Но може и да бъде и година на разплащане на евентуални грешки. В материално отношение дава възможност за развитие и за заслужен успех, но при условие, че разгърнем активна дейност. Другите ще признаят нашите способности и специални дарби. Вероятни са повишение, по-добра работа, печалби, власт. Ще се радваме на благоприятни за развитието ни обстоятелства. Трябва да вярваме в себе си, да не се отпускаме и да опитаме късмета си в нови области. Ако разполагаме с власт, не трябва да злоупотребяваме с нея.

Личен живот

Годината е подходяща за конкретизиране на личните отношения – ако са били стабилни, утвърждаването или брак, ако ли не – раздяла. За необвързаните личните връзки ще са много по-сериозни отпреди. Необходимо е да контролираме силните чувства като страст и ревност и да не гледаме на нещата небрежно и повърхностно.

Професионален живот

Отлична година за професионално развитие, за напредък в йерархията, за делови срещи и големи проекти. Успешна година и във финансово отношение. Решителна година на възход ако човек е наясно какво точно иска.

 

Лична година под вибрация 9 – ЗАВЪРШВАНЕ

Година с вибрация 9 бележи последна фаза на цикъла. Година на равносметки и на подготовка за следващия цикъл. Препоръчително е да приключим с всичко, което ни пречи – да довършим нещо, прекратим неудачно съдружие, да прекъснем изчерпана приятелска или любовна връзка. Да направим нещо полезно за себе си, най-вече като се освободим от вредни навици. Проектите, които започнем през година 9, най-вероятно няма да се реализират или няма да са особено трайни.

Личен живот

Това е емоционална година, изпълнена с променливи настроения и неочаквани събития. Необходимо е да сложим край на отношения, които не са в тон с нашите разбирания. Подходящ момент за приключване или завършване на неща.

Професионален живот

Най-добрата политика през тази година е да не започваме нови неща, а да приключим със стари проекти и проблеми. Може да прекъснем някаква дейност, да приключи съдебен процес, да продадем имот. Привилегировани дейности са социалните дейности (медии, реклама), пътувания в чужбина, психология, литература, хуманитарни задължения.

 

Вашият коментар