Родените в периода...

Водолей III /8 – 15 февруари/ – Приемане

Ключовата дума за родените в периода 8 – 15 февруари е Приемане. Тези дни отговарят на времето от човешкия живот, когато на преден план излиза едно по-отворено и приемащо отношение към света. Въпреки че раздразнението и негативизма могат да покажат глава, повечето хора през този период гледат със съчувствие и разбиране към себе си и житейските си избори, към приятелите и любимите хора и дори към света. В оптималния случай човек придобива универсална положителна нагласа.

Хората, родени в периода, са хора на идеите и много от тях имат дълбоко и трайно социално самосъзнание. Те могат да са визионери със силен морал, които разбират универсалното значение на ежедневни ситуации. Някои от тях имат ясновидски способности и могат да предсказват бъдещи събития.

Обикновено тяхната либералност нараства с годините, докато в ранните си години по принцип са твърдоглави и отказват да изслушат различно мнение.

Това са хора, които смело ще се изправят и ще защитят идеите си. Въпреки че умеят да дават отпор на атаки, те реагират лошо ако се почувстват лично засегнати. В това отношение са много уязвими и онези, които искат да ги наранят, могат да се научат как да го направят.

Хората, родени във Водолей III, са необикновено живи и пъстри личности, които по принцип са отворени и позитивни. Въпреки това тяхната крайна чувствителност ги прави склонни на резки промени в настроението, при които могат да станат раздразнителни и да реагират остро на обиди, които са или случайни, или напълно въображаеми.

Препоръки:

Приемете нуждата си от другите хора и изградете смислени социални връзки. Останете отворени и приемащи, но изисквайте и останалите да ви приемат такива, каквито сте. Вашите ясновидски способности за ценни – използвайте ги конструктивно. Не позволявайте на отхвърлянето да повлияе негативно на самооценката ви.

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар