Родените в периода...

Дева I /26 август – 2 септември/ – Строителите на системи

Ключовите думи за родените в периода 26 август – 2 септември са Строители на системи. Периодът съответства на времето от човешкия живот, когато се налага нуждата да се консолидират и укрепят съществуващи структури, бракове и партньорства, бизнеси и т.н. В такъв момент много хора се заемат с работа в полза на обществото. Зрелият индивид започва да използва енергията си в служба на социални идеали, работейки съвместно с партньор и развива по-сериозно и бизнес отношение към света.

Хората, родени в Дева I, обикновено са преми и директни. Тези от тях, които са надарени с лидерски качества, обикновено ги използват за благото на дадена социална група или кауза. От тях излизат страхотни колеги и партньори, като повечето от тях не обичат публичността и предпочитат да работят като част от екип или зад завесите.

Тези хора обичат да вършат неща. Гордеят се с това, че винаги могат да измислят системен начин как нещо може да се направи по-бързо или по-добре. Обичат да имат план и да следват програма, но това крие опасност да ги лиши от гъвкавост и в крайна сметка системата да придобие по-голяма важност от крайната цел.

Хората, родени в Дева I, са страхотни и стабилни приятели. Но тяхната надеждност често привлича нестабилни хора и ги въвлича в проблемни отношения на зависимост.

Родените в периода обичат да обмислят различни идеи и схеми, но не трябва да се фиксират в една единствена идея или начин на мислене, отричайки всичко друго. За тях не е полезно и да се вкопчват в определен човек, особено ако трудно се сприятеляват.

Препоръки

Опитайте се да бъдете по-меки и приемащи. Разделете личния от служебния си живот. Изисквайте и от другите да са надеждни в замяна. Пазете се от зависими и паразитиращи хора. От време на време бъдете по-егоистични и имайте претенции за себе си.

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар