Китайски зодиак

Конят – състезател и победител

След Змията идва ред на Коня.

Конете са родени през:

30/01/1930 – 17/02/1931

15/02/1942 – 5/02/1943

3/02/1954 – 24/01/1955

21/01/1966 – 9/02/1967 * Огнен Кон

7/02/1978 – 27/01/1979

27/01/1990 – 14/02/1991

12/02/2002 – 31/01/2003

31/01/2014 – 9/02/2015

Силни страни:

КрасноречивиВсички Коне са много талантливи, като се открояват и с трудолюбие, независимост, постижения и успех. Те обичат да водят оживен социален живот и са изключително красноречиви. Не залагат на екстравагантност в изказа или външността си, но неотменно будят доверие и уважение.

ХладнокръвниКонете са хладнокръвни и това е особено ценно в напрегнати или рискови ситуации. Те имат солидна и обективна преценка, основана на здравия разум. Не са дълбоко емоционални и не се влияят от чувства при вземането на решения.

ОстроумниКонете имат бърз ум и са остроумни и изобретателни. Обичат да водят забавни разговори и да играят игри. Но преди всичко те обичат да се състезават и да печелят. За Конете животът е състезание, което трябва да спечелят.

НезависимиКонете са независими същества и се справят най-добре, когато трябва да ръководят или да действат самостоятелно. Те знаят как се гради успех и са готови да го покажат. Конете са отлични готвачи и домакини.

Слаби страни:

ЕгоистичниКонете са толкова заети да преследват успеха и да печелят житейски състезания, че рядко имат време да изслушат околните и да обърнат внимание на техните нужди. Това ги прави доста егоистични. Те осъзнават, че няма място за всички в лодката на успеха, затова обикновено се концентрират върху себе си и най-близките си хора.

БезмилостниЗа Конете всичко в живота се дели на победа или загуба – няма друг вариант. Те са толкова дълбоко обсебени от желанието да са победители, че рискуват да станат безмилостни. Конете трябва да избягват всякакви нечестни начини за печелене на пари, в противен случай могат да си навлекат сериозни неприятности.

СуетниКонете са изключително суетни и обръщат голямо внимание на външния си вид. Стилът им обикновено е елегантен и класически, не си падат по екстравагантното. Държат да са подходящо облечени за всеки конкретен случай.

БезчувствениЕгоизмът на Конете, съчетан със желанието им за победа на всяка цена, може да ги направи безчувствени. Те трябва да се научат да обръщат внимание както на собствените, така и на чуждите емоции. Това важи с особена сила за техния семеен и любовен живот. За разлика от готвенето, любовта не може да бъде планирана или прецизно изчислена. Тя просто се случва. И това е част от магията.

Любовен живот

Конете са страстни любовници със силен собственически инстинкт. В любовта те са несигурни като могат да стигнат и до крайности. Подхождат си с Козите, Тигрите и Кучетата.

Кариера

Конете обикновено са добри бизнесмени с надеждни инстинкти. Те могат да образуват успешни бизнес партньорства с Тигри, Змии и Волове.

Бъдещи перспективи

Конете са по-талантливи от околните и чудесно знаят това. Това често ги прави егоистични и прекалено амбициозни. Въпреки това ви липсва истинско самочувствие и лесно се паникьосвате в кризисни моменти. Емоционалните ви изблици може да навредят както на Вас, така и на околните. Стойте далеч от нечисти сделки и дела. Вашата съдба е да работите упорито и да печелите благодарение на положените усилия. Направете го!

Вашият коментар