Родените в периода...

Лъв I /26 юли – 2 август/ – Авторитетът

Ключовата дума за родените в периода е Авторитет. Това време от годината отговаря на началото на зрелостта, когато човек навършва 30 години. Тогава личността започва да се налага като авторитет в дадена сфера. Някои могат да се превърнат в ролеви модел за децата си, а други – да потърсят по-опитен човек, който да играе ролята на учител или ментор за тях.

Родените в тази седмица са измежду най-влиятелните хора. Те притежават безспорни лидерски качества, като за тях от по-голямо значение е не да управляват другите, а да отстояват себе си и да бъдат приемани  сериозно. Голяма част от енергията им тече навътре, а не навън. Много често те имат свои скрити цели (интелектуални или физически), които преследват настойчиво.

Тези хора рядко остават незабелязани и обичат да се изявяват. По-високо развитите от тях стигат до извода, че могат да постигнат по-добри резултати ако не бият прекалено на очи.

Родените в периода често попадат в ситуации, в които трябва да вземат решения за други хора. Те обичат да растат в йерархията и често достигат до високи нива с уменията си да издържат на стрес и на големи натоварвания.

Препоръки

Научете се да приемате хората такива, каквито са – с положителните и отрицателните им страни. Въпреки че няма смисъл да се опитвате да сте незабележими, постарайте се да станете по-дипломатични и чувствителни. Вие умеете да вземате решения от името на другите, но не пропускайте да се погрижите и за собствения си живот. Опитайте се да сте по-безгрижни.

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

 

Вашият коментар