Родените в периода...

Лъв II /3 – 10 август/ – Балансирана сила

Ключовата дума за родените в периода 3 – 10 август е балансирана сила. Това време от годината отговаря на зрелите години, когато на преден план излиза нуждата да сме смели, защитаващи и отхранващи. Имаме силата да отстояваме разбиранията си и отказваме да предадем идеалите си независимо от обстоятелствата. Почертаните качества са асертивност, чест, достойнство и вярност.

Хората, родени в този период, се гордеят със силата си и се доказват обикновено по конструктивен начин. Те обичат предизвикателствата и заниманията им често са с елемент на риск или опасност. Тези хора нямат навика да се отказват от проекти, но въпреки че това си има предимства, упоритото усърдие може да е непродуктивно. След много години напразни усилия, родените в този период могат рязко да решат да сменят курса и да изненадат всички наоколо.

Родените в Лъв II са изключително верни по природа. Те се възприемат като защитници на слабите и потиснатите и мразят привилегированите групи и съсловия. Те следват убежденията си и действат без никаква претенция, което им е запазена марка. Тези хора обичат независимостта си, но въпреки това си изграждат уреден живот, в който упражняват максимално влияние с минимални усилия.

Препоръки

Заложете на себеуправление. Изблиците ви могат да ви направят уязвими. Да умеете да правите компромиси и да сте дипломатични са ценни качества, които си струва да развиете. Останете отворени за любовта. Не бъдете прекалено крайни нито към себе си, нито към другите.

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар