Родените в периода...

Лъв III /11 – 18 август/ – Лидерите

Ключовата дума за родените в периода 11 – 18 август е Лидерство. Този период отговаря на „златните” години от живота, когато подходящата комбинация от опит, ентусиазъм, енергия и знания може да даде възможности и да направи човек силен кандидат за отговорни позиции. Подобни позиции могат да са подготовка за още по-високи нива в по-късните години – в работата и/или в семейството.

Хората, родени в този период, са лидери по рождение. Някои обичат да управляват и да упражняват контрол върху другите (за добро или лошо), докато други измежду тях нямат подобни интереси, а избират да водят чрез своите идеи, пример или етика.

Тези хора са дълбоки и сложни в емоционален план. Управляват ги вулканични, дори мрачни енергии и са избухливи или дори агресивни. Те са изключително привлекателни и сексуално магнетични, но изискват голямо разбиране от своите приятели и партньори. Понякога родените в Лъв III смятат, че им лисва късмет, но истината е, че са оставени на произвола на мощните си чувства. Те обичат да създадват филми, в които да играят главната роля.

Много често родените през периода се посвещават на някоя висока кауза или идеал. Те са много уверени и могат да започнат да мислят, че са непогрешими или дори неуязвими, което може да подготви почвата за собственото им падение.

Препоръки

Опитайте се да смекчите своята изискваща и заповядваща страна. Вглеждайте се внимателно в собствената си мотивация. Укротете воина  в себе си. Дистанцирайте се от себе си и си признайте грешките – това е голяма сила.

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers  

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар