Китайски зодиак

Маймуната – остроумна и забавна

Умната Маймуна следва артистичната Коза.

Маймуните са родени през:

6/02/1932 – 26/01/1933

25/01/1944 – 13/02/1945

12/02/1956 – 31/01/1957

29/01/1968 – 16/02/1969

16/02/1980 – 4/02/1981

4/02/1992 – 22/01/1993

22/01/2004 – 8/02/2005

8/02/2016 – 27/01/2017

Силни страни:

Много интелигентни Маймуните са изключително интелигентни, остроумни и забавни. Те обичат да се сблъскват с трудни ситуации и да ги разрешават с лекота. Умеят бързо да забележат корена на проблема и решително го атакуват. Въпреки това, във всичките си дела Маймуните са водени от личния си интерес.

ОстроумниКоментарите на Маймуните обикновено са саркастични и находчиви, но и забавни. Затова и рядко засягат. Целта на Маймуната не е да ви нарани, а по-скоро да ви скрои номер. Маймуните търсят ползата във всичко и тяхното чувство за хумор и бъбрива природа обикновено им служат добре в тази насока.

УспешниМаймуните ценят успеха и се стремят към него. Обичат да работят по големи и амбициозни проекти. Знаят какво могат и какво не и не упорстват излишно. Те са трудолюбиви и обичат да са заети. За Маймуните е важно да виждат реален прогрес.

МладоликиМаймуните младеят както външно, така и по душа. Те обичат да играят и да забавляват околните. Способни са да ви изиграят номер само за да ви видят физиономията. Те са първоизточникът на пакостите и техни главни извършители.

Слаби страни:

СуетниМаймуните са много суетни и често обръщат повече внимание на външната обвивка, отколкото на съдържанието. Загрижени са за външния си вид и обикновено са добре поддържани. Те ценят общественото мнение и мястото си в обществото.

БъбривиМаймуните са бъбриви и имат дарбата да говорят много, без да казват нищо. Също така умеят да постигат своето чрез силата на думите. В зависимост от предпочитанията на другия човек, бъбривостта на Маймуните може да бъде или очарователна, или силно дразнеща.

НелоялниМаймуните не са сред най-лоялните хора. Те обичат да се забавляват, да поприказват и да си направят някоя шега, но не разчитайте на тях ако имате нужда от сериозна помощ – те си имат свои неща за вършене. Каквото и да правят – добро или лошо, Маймуните винаги следват личната си изгода.

Неуловими Маймуните са „хлъзгави” по природа и е трудно да ги накарате да се обвържат. Повечето от тях, особено мъжете, обикновено не се женят. Защо да го правят, след като могат да се забавляват с толкова много различни момичета? Маймуните са от вида Питър Пан и никога не порастват.

Любовен живот

Маймуните обичат да се забавляват. Те могат да създадат успешни партньорства с могъщия Дракон, независимия Плъх или чаровния Тигър.

Кариера

Маймуните са манипулатори и имат нужда от предизвикателства и провокации. Сработват се най-добре с Тигъра, Дракона или Прасето.

Бъдещи перспективи

Маймуните са интелигентни и забавни, но не винаги вярват в собствените си качества. Затова имат нужда околните постоянно да ги уверяват колко ценни и незаменими са всъщност. Маймуни, просто вземете това, което наистина желаете. Вие сте пъргави и адаптивни и можете лесно да се справите с проблемите, които срещате по пътя си. Защитавайте свободата си на всяка цена. Не правете планове за далечното бъдеще – това не е от силните ви страни. Оставете дългосрочните планове на визионерите около вас, а вие грабнете момента!

Вашият коментар