Родените в периода...

Между Близнаци и Рак /19 – 24 юни/ – Магичните

Ключовата дума за родените в периода е Магия. Това време съответства на 21-годишна възраст и на началото на лятото в северното полукълбо, което настъпва с най-дългия ден на 21 юни. Период на магичните летни нощи, когато човек се влюбва и обича. Приятелствата, любовните връзки и бракът излизат на преден план.

Родените в периода са вдъхновени хора. Те умеят да се отдават или на любимите си хора, или на занимание или кауза. В този процес те могат да забравят себе си и да служат на по-висша сила. Това са дълбоки, замислени хора, който излъчват мека светлина.

В тях се съчетават въздушната лекота на Близнаците и водната чувствителност на Рака в ефирна грация и чар. Но на тях обикновено им липсва земната практичност и интуитивността на огъня.

Родените в периода търсят и обикновено намират екстазни преживявания и състояния. Животът им е пълноценен, когато могат да се радват с пълни шепи на любов и романтика.

Препоръки:

Използвайте магическите си умения внимателно. Трябва да сте по-строги към себе си. Не губете от поглед целта. Не се изгубвайте толкова лесно в екстаза, защото после може да ви е трудно да се намерите. Не потискайте чувствата си и не позволявайте на негативните емоции да ви владеят.

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар