Родените в периода...

Между Везни и Скорпион /19 – 25 октомври/ – Критика и драма

Ключовите думи за родените на границата между Везни и Скорпион са Критика и драма. Този период отговаря на средата на живота (времето около 50-те години), когато в северното полукълбо настъпва зимата. Характерно за това време е едно крайно критично отношение, което се стреми да открие истината. То обикновено води до дълбоки промени в личните отношения, как се прекарва свободното време и като цяло преосмисляне на собственото място в света.

Драматичните личности, родени в периода, са измежду най-критичните хора. Бързите им умове и острите им езици ги превръща в личности, с които трябва да се съобразяваш. Обикновено те са искрени ако им бъде поискано мнение. Търсени и ценени са заради откровеността им, но и мнозина се страхуват от тях и ги избягват поради същата причина.

Комбинацията Везни – Скорпион като цяло е успешна и съчетава социалното съзнание на Везните и могъщата логика на Скорпиона. Конфликт може да има между интелектуалните и емоционалните енергии, като личността може да няма доверие на своята интуиция.

Тези хора имат дива страна и могат с лекота да захвърлят хладната логика в името на приключението и риска. Те са едновременно отдадени, привлекателни и чаровни и много трудно могат да бъдат изместени от желана позиция или от нечие сърце.

Препоръки

Опитайте се да се отпуснете и да се позабавлявате. Не бъдете толкова взискателни. Не се лишавайте от тръпката на новото, но пазете баланса си. Водете битката си с живота и не се поддавайте на самосъжаление. Оставете миналото зад гърба си и прегърнете бъдещето. За вас цинизмът и сарказмът са чиста отрова.

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар