Родените в периода...

Между Дева и Везни /19 – 24 септември/ – Красота

Ключовата дума за родените в граничния период 19 – 24 септември е Красота. Това е времето, което отговаря на 42 години в живота на човек и на началото на есента (на 23 септември настъпва есенното равноденствие). В идеалния вариант е време за обилна жътва, която скоро ще приключи. Това е период в живота, когато човек е на кръстопът и започва все повече да оценява и търси красотата. Едни хора започват да полагат повече грижи за здравето и външния си вид, други търсят компанията на красиви и млади хора. А други успяват да открият един нов и по-зрял идеал за красота, който е дълбок и траен.

Хората, родени в този период, преследват красотата и чувствените наслади. Те са привлечени от красиви хора и предмети, от изкуство и искат да живеят в естетична среда. Имат нюх към детайла и могат да успешно да се занимават с бизнес или семейни дейности.

Като родени в граничен период, тези хора притежават противоречиви характеристики, но в случая те могат да бъдат успешно интегрирани около централната тема за Красотата. Въпреки това на тях често им липсва дълбочина в емоционалната и интуитивната сфера и могат да се превърнат в повърхностни. За тях несъмнено е от по-голяма важност как изглеждат нещата, отколкото какви са всъщност. Но много често родените в този период търсят перфектната външна репрезентация на тяхна собствена вътрешна визия, която произтича от много дълбоко.

Препоръки

Не залитайте прекомерно по външния вид. Търсете красотата, но без да следвате тенденциите и без обсебеност. Не пренебрегвайте духовните си цели и избягвайте крайния материализъм. Грижете се за нервната си система.

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар