Родените в периода...

Между Козирог и Водолей /17 – 22 януари/ – Мистерия и въображение

Ключовите думи за родените в периода 17 – 22 януари са Мистерия и въображение. Това време отговаря на 70-те години в човешкия живот. В северното полускълбо дните започват да растат, но времето все още е студено. 70-те години са време, когато човек трябва да приеме, че е смъртен. Нужно е да се погрижи за спокойната си старост, като същевременно продължи да живее продуктивно и удовлетворяващо. Външната активност постепенно се забавя, но това в идеалния случай се компенсира от нарастваща вътрешна динамика – интелектуална, емоционална и духовна. В този период можем да достигнем до някаква универсална мъдрост и дълбоко разбиране.

Надарените с въображение представители на граничния знак Козирог-Водолей обикновено не скучаят. По-ярките личности сред тях обикновено носят купона със себе си и умеят да забавляват другите. Във вътрешния им свят обикновено мистерията и въображението се борят за превъзходство. Дори и малцината сред тях, който изглеждат тихи и кротки, имат ярка фантазия и сънища и вълнуващи лични преживявания.

Земната стабилност на Козирога обикновено се сблъсква със свръхзвуковия ум на Водолея и често възникват конфликти между консервативното и радикалното. На родените в периода може да им липсва емпатия, както и да бъдат оставени на произвола на импулсите си.

Това са хора, които имат необикновени преживявания и се радват на ярки визуализации. По-високо развитите сред тях могат да използват богатото си въображение и фантазия като основа за креативност с търговска или артистична цел. Имат дарбата да въплътяват своите видения в символи, образи и идеи, който докосват техните приятели и колеги, а дори и целия свят.

Препоръки:

Канализирайте креативната си енергия. Говорете за това, което преживявате. Не се обезкуражавайте от неразбирането, невежеството или негативната критика. Открийте онези, който ви разбират и ценят.

 

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар