Родените в периода...

Между Лъв и Дева /19 – 25 август/ – Разкриване

Ключовата дума за родените в периода е разкриване или излизане на яве. Това е граничен период между знака на Лъва и Девата и отговаря на времето, когато човек е на около 35 години и в пълна зрялост. По това време човек може да открие и да покаже и на другите скрити или непознати страни от личността си. Родените в тези дни показват нагледно как огнената, енергична и агресивна природа на Лъва може да се свърже или да е в конфликт с рационалната, прецизна и често потайна същност на Девата.

В някои отношения хората, родени в периода, могат да са много потайни, а в други – пълни екстроверти. Но това всъщност са двете страни на една монета – за да бъдат разкрити, тайните първо трябва да съществуват. Родените на границата между Лъва и Девата имат верен усет за момента. Те много добре знаят кога да говорят и кога да замълчат, като използват и тайните, и откровенията си като техники, дори като оръжия за постигане на целите си. Тези хора обикновено притежават противоположни качества, но за щастие при тях се наблюдава органична динамика от практичност и земност, присъщи на Девата и лъвска интуитивност и експлозивност. Слабостта при тях е, че им липсва връзка с дълбоките чувства, както техните, така и тези на другите.

Препоръки

Не обвинявайте света, че не ви оценява, ако сами се криете. Бъдете по-открити, покажете какви сте всъщност. Опитайте се да не пазите тайни дори и от самите себе си. Поканете другите и споделете радостите и болките си.

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар