Родените в периода...

Между Овен и Телец /19 – 24 април/ – Мощ

Ключовата дума за родените в граничния период е Мощ. Символично това време отговаря на 7-годишна възраст и на средата на пролетта в северното полукълбо. През периода се отприщват природните сили, понякога с красива, а понякога с ужасяваща интензивност. На 7-годишна възраст детето открива и изразява нови способности и обикновено започва да се идентифицира с родителя от същия пол.

Хората, родени в периода, са доминиращи личности, които оказват голямо влияние върху средата си и упражняват контрол над хората около тях. Те могат да постигнат впечатляващи резултати в кариерата си по много начини: израствайки в йерархията; утвърждавайки се като ценни специалисти на свободна практика; създавайки и отглеждайки семейство; натрупвайки състояние. Те могат да постигнат много, но не трябва да позволяват да паднат в капана на собствените си амбиции.

Родените в периода съчетават огнената и импулсивна същност на Овена с чувствеността и практичността на Телеца, но при тях може да има конфликти с въображението и реализма. Понякога те могат да демонстрират притеснителна липса на емоционална чувствителност.

Родените в граничния период са изключителни стратези и в мисленето, и в действията си. Това е видно от способността им да преодоляват огромни препятствия с помощта на безпогрешния си инстинкт, който им казва кога да изчакат и кога да действат. Те са царе на качествената подготовка и не бързат да постигнат незабавни резултати.

Препоръки:

Опитайте се да не потискате другите. Научете се да се оттегляте и да оставяте събитията на собствения им ход. Дори ако ви сърбят ръцете да свършите работата, дайте възможност на другите да го направят по техния начин, дори ако сгрешат. Опитайте се да сте по-чувствителни към емоциите на другите.

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар