Родените в периода...

Между Рак и Лъв /19 – 25 юли/ – Флуктуация

Ключовата дума за родените в периода е Флуктуация. Времето съответства на 28 години в човешкия живот и на разгара на лятото в северното полукълбо. Астрологично планетата Сатурн е направила първия си пълен цикъл, а Уран е направил около 120 градуса от зодиака от наталната си позиция. Често това е период на криза на идентичността и на промяна. На преден план излиза нуждата от решителност.

Родените в периода са променливи хора и могат да се люшкат в крайности. За тях са характерни различни форми на движение и промяна. Става въпрос не само за физическо движение, но и за флуктуации в сферите на мислите и емоциите.

Те съчетават е себе си водната чувствителност на Рака с огнената асертивност на Лъва. Очевидната задача, която стои пред тях, е да смекчат крайностите, да постигнат една по-ритмична активност и да помирят и интегрират противоположните енергии.

Родените в граничния период са жизнени, енергични и вълнуващи личности, които имат нужда от предизвикателства, които да преодоляват. Често спортът и овладяването на тялото играят важна роля в тяхното развитие. Тяхна цел е не само постигането на сила, но и на изящество на движенията.

Препоръки:

Опитайте се да постигнете стабилност, ще бъдете възнаградени. Бъдете дисциплинирани, но не губете своята спонтанност. Изградете спокоен център, който да засилва вашата увереност и е в основата на съществото ви. Бъдете Тук и Сега, не в миналото или в бъдещето. Настройте се за маратон, не за спринт.

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар