Нумерологичен месечен хороскоп

Нумерологичната прогноза за декември

12/12 – Пълнолуние в Близнаци

26/12 – Новолуние и слънчево затъмнение в Козирог – ден за посаждане на желания

 

Изчисление на личната година:

Нашата лична година настъпва на рождения ни ден всяка година и най-често се разминава с календарната – освен ако не сме родени на 1 януари. Изчисляваме я като вземем дата на последния си рожден ден и съберем всички цифри в нея, след което редуцираме до получаване на едноцифрено число.

Пример: дата на раждане 5.11.1980, последен рожден ден: 5.11.2018, 5+1+1+2+0+1+8=18=1+8=9. Личната година на този човек е под вибрация 9 и тя продължава до следващия му рожден ден на 5.11.2019 г.

 

Лична година 1

Честит празничен месец! Декември ще ти е по-труден и работен месец, като след средата му се настрой за празници и почивка и не започвай нови важни неща. Направи си равносметка и изводи и помечтай за следващата година. Уран ни е приготвил интересни неща. Спокойните ти дни са 2, 11, 20 и 29. Дано емоциите са само положителни на 5, 14 и 23.

Лична година 2

Честит празничен месец! Декември ще е свързан с промени, а и най-вероятно ще пътуваш някъде за празниците със семейството. Наслади се на качествена почивка и промени нещо, за да имаш още по-магични празници. Дните, посветени на радостта от общуването, са 7, 16 и 25. Нека емоциите са само хубави на 4, 13, 22 и 31.

Лична година 3

Честит празничен месец! Година на общуване и месец на семейството – може ли да има нещо по-добро? Празниците са време за близките и ти ще имаш класически такива. Ако можеш приключи с неотложните задачи до средата на месеца, а после можеш да се заемеш с подаръците, с дома и с трапезата. Такива мечтани дни можеш да сътвориш на 9, 18 и 27. Не е времето за нови неща, напомняй си го на 4, 13, 22 и 31.

Лична година 4

Честит празничен месец! Подари си малко време за себе си, за разходки, за четене, за учене, за израстване. Задължително обмисли живота си и си направи равносметка. Както и помечтай за бъдещето. Колкото по-добра работа свършиш сега, толкова по-добра година ти предстои. Дните на добри идеи и просветление са 1, 10, 19 и 28. Не е моментът за нови неща, особено на 3, 12, 21 и 30.

Лична година 5

Честит празничен месец! Подаръци ще има! И повечето от тях ще са в паричен вид. През декември ще имаш работа, както и добра печалба, но си осигури и време за почивка и празнуване. Едно кратко пътуване ще ти се отрази ободряващо. Ските също са примамлив вариант. Приходите ще те зарадват на 9, 18 и 27. Не започвай нови неща, въпреки желанието, на 2, 11, 20 и 29.

Лична година 6

Честит празничен месец! Декември се очертава емоционален и завършващ, идеален край на годината. Изживей емоциите си – и весели, и тъжни и изпрати тази година, която надявам се е била на хармония и успех. Прекарай част от времето си със семейството. Твоите хармонични дни са 6, 15 и 24. Контролирай емоциите, със сигурност негативните, на 9, 18 и 27.

Лична година 7

Честит празничен месец! През декември ще имаш възможността за някакво ново начало, за най-добри резултати го постави в началото на месеца. Обнови празниците, направи нещо различно, отиди на ново място, купи нещо различно, бъди нещо различно. Фокусирай енергията си върху това какво искаш да ти се случи през новата година. За Уран няма невъзможни неща. Дните подходящи за общуване са 2,11 20 и 29. Не се плаши от проблемите на 3, 12, 21 и 30, можеш да ги преодолееш.

Лична година 8

Честит празничен месец! Твоят декември ще продължи да ти носи подаръци и приходи ако си по-търпелив и спокоен и не пришпорваш нещата. След средата на месеца може да откриеш празничния сезон и да му се порадваш. Не заемай водеща позиция ако искаш да имаш светли и мирни празници. Твоите спокойни и хармонични дни са 4, 13, 22 и 31. Не е моментът за големи промени, не се поддавай на импулса на 3, 12, 21 и 30.

Лична година 9

Честит празничен месец! Лудувай и празнувай, това ще ти се получи най-добре през месеца. Общуването с другите ще ти помогне да излееш насъбралите се емоции. Както и музиката и изкуството. Годината не беше лека, почини си. Заслужаваш го. Дни, изпълнени с хармония и посветени на семейството, са 3, 12, 21 и 30. Не е моментът за нови начинания, не се изкушавай особено на 7, 16 и 25.

One Comment

Вашият коментар