Нумерологичен месечен хороскоп

Нумерологичната прогноза за март 2020

 

Изчисление на личната година:

Нашата лична година настъпва на рождения ни ден всяка година и най-често се разминава с календарната. Изчисляваме я като вземем датата на последния ни рожден ден и съберем всички цифри в нея, след което редуцираме до получаване на едноцифрено число.

Пример: дата на раждане 5.11.1980, последен рожден ден: 5.11.2019, 5+1+1+2+0+1+9=19=1+9=10=1+0=1. Личната година на този човек е под вибрация 1 и тя продължава до следващия му рожден ден на 5.11.2020 г.

 

Активните дни показват дните, когато в наш интерес е да бъдем действени и предприемчиви, да не се носим по течението. Заемането на позиция и преследването на целите ни ще ни донесе успех.

При пасивните дни е обратното – най-успешното поведение е първо да видим развоя на събитията и после да реагираме, да сме по-изслушващи, приемащи и търпеливи.

Критичните дни ни предупреждават да сме по-внимателни, да не предприемаме рисковани ходове, ако е възможно да не планираме важни срещи и събития, както и да сме по-бдителни при дълги пътувания. Те са добри за лечение, както и за отказ от токсични навици и отношения. 

 

Активни дни: 1, 2, 5, 7, 10, 11, 15, 16, 19, 20, 23, 25, 28, 29

Пасивни дни: 3, 4, 6, 8, 9, 12, 13, 14, 17, 18, 21, 22, 24, 26, 27, 30, 31

Критични дни: –

 

Лична година 1

В личната ти година на ново начало те очаква един по-труден и рутинен месец. Месецът е благоприятен за спокойна и продуктивна работа, без излишен стрес и напрежение. Използвай ентусиазма и вдъхновението на новото нещо, което си подхванал в личен или професионален план. При проблеми, се опитай да ги решиш бързо, ефективно и самостоятелно. Обърни повече внимание на здравето си, спи повече и се храни качествено. Моментът е добър за профилактичен преглед или лечение. По-добрите и хармонични дни през месеца са 2, 11, 20 и 29, използвай ги пълноценно. Твоите особено трудни дни, изпълнени с предизвикателства и проблеми, са 9, 18 и 27.

Лична година 2

В твоята година на тактичност и на съобразяване с мнението на другите, на хармония и конфликти, е дошъл моментът за някаква по-сериозна промяна. На фона на ретроградния Меркурий, най-вероятно ще се срещнеш с хора от миналото ти или със стари проблеми. Въпреки проблемната комуникация, се опитай да видиш ясната картина и да изразиш позицията си по най-ясния и дипломатичен начин. Това ще се получи особено добре на 7, 16 и 25. Въпреки изкушението най-добре не стартирай нови неща на 5, 14 и 23.

Лична година 3

В твоята година на общуване и контакти, ще имаш месец на резултати от направените промени, както и на общуване и изясняване на отношенията в семейството. На преден план ще излязат стари и неразрешени спорове и проблеми, които изискват внимание и действие. Ако решиш да изявиш артистичните си таланти, ще спечелиш много. На 3, 12, 21 и 30 ще можеш да разкриеш емоциите си. Не започвай важни нови неща до средата на месеца и особено на 4, 13.

Лична година 4

В твоята по-трудна и работна лична година, през месеца е най-добре да отделиш качествено време за четене, учене и съзерцание. Периодът е подходящ за сериозни и резултатни усилия в интелектуалната сфера. Проучванията, писането, анализирането в детайли, прозренията ще са удовлетворяващи и благодатни. Ще можеш да имаш особено добри резултати на 9, 18 и 27. Не губи време в безцелни контакти на 5, 14 и 23.

Лична година 5

В личната ти година на промени ще се радваш на месец на печалби и приходи. Промените започват да се конкретизират, това може да е месец на еуфория и успех! Може да получиш заплащане от отдавана приключен проект, че и с лихва. Помисли кой от старите си познати можеш да попиташ за допълнителна работа, която да ти донесе приходи. Или най-вероятно те сами ще те потърсят. Не пропускай добрите възможности! Дните, които обещават извънредно добри приходи, са 9, 18 и 27. Не предприемай резки промени в курса на 6, 15 и 24.

Лична година 6

В твоята спокойна година, посветена на дома и семейството, те очаква един по-емоционален и завършващ месец. Пусни емоциите на свобода и ги изживей пълноценно. Месецът е важен, защото поставя край на нещо, направи го с благодарност и любов. Стабилността, щедростта и любовта във всички посоки ще са твоята истинска помощ и подкрепа. Твоите дни, носещи възможност за прозрения и умиротворение, са 6, 15 и 24. Не започвай нови и значими неща на 1, 10, 19 и 28.

Лична година 7

В твоята лична година на анализ и съзерцателност, месец март ще ти даде възможност за някакво ново начинание. Съобрази се с ретроградността на Меркурий, за да избегнеш подводните камъни. Може да поставиш началото на някакъв курс или обучение или на нещо друго, свързано със самоусъвършенстване. До месец април включително е най-добре да забавиш темпото и да не предприемаш важни нови неща. Изчакай да получиш яснота и после действай. На 2, 11, 20 и 29 ще общуваш с лекота. Не започвай нови неща на 9, 18 и 27.

Лична година 8

В личната ти година на печалби и материална стабилизация е време да се оставиш на естествения поток на събитията и да не насилваш нищо. Колкото и да ти се иска нещата да стават бързо и веднага, те си имат собствен темп и ритъм, който можеш само да объркаш с нетърпението си. По-спокойните ти дни ще бъдат 4, 13, 22 и 31. Не стартирай нищо ново по принцип и особено на 8, 17 и 26.

Лична година 9

В личната ти година на емоции и приключване, март е време за общуване. Заради ретроградността на Меркурий най-вероятно ще се срещнеш със стари приятели и познати и ще ти се наложи да изясняваш някакви отношения. Избягвай безцеремонното отношение, ако не искаш още повече да усложниш нещата. Удачен период за приключване на неработещи отношения. Месецът може да ти донесе нови възможности и предложения, особено в творческата сфера. Дните, в които ще общуваш конструктивно, са 3, 12, 21 и 30. Бъди внимателен и най-добре избягвай сериозните разговори на 6, 15 и 24.

Вашият коментар