Нумерологичен месечен хороскоп

Нумерологична прогноза за април 2020

Изчисление на личната година:

Нашата лична година настъпва на рождения ни ден всяка година и най-често се разминава с календарната. Изчисляваме я като вземем датата на последния ни рожден ден и съберем всички цифри в нея, след което редуцираме до получаване на едноцифрено число.

Пример: дата на раждане 5.11.1980, последен рожден ден: 5.11.2019, 5+1+1+2+0+1+9=19=1+9=10=1+0=1. Личната година на този човек е под вибрация 1 и тя продължава до следващия му рожден ден на 5.11.2020 г.

 

Активните дни показват дните, когато в наш интерес е да бъдем действени и предприемчиви, да не се носим по течението. Заемането на позиция и преследването на целите ни ще ни донесе успех.

При пасивните дни е обратното – най-успешното поведение е първо да видим развоя на събитията и после да реагираме, да сме по-изслушващи, приемащи и търпеливи.

Критичните дни ни предупреждават да сме по-внимателни, да не предприемаме рисковани ходове, ако е възможно да не планираме важни срещи и събития, както и да сме по-бдителни при дълги пътувания. Те са добри за лечение, както и за отказ от токсични навици и отношения. 

 

Активни дни: 1, 5, 6, 10, 14, 15, 19, 23, 24, 25, 28

Пасивни дни: 2, 3, 4, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 16, 17, 18, 20, 21, 22, 26, 27, 29, 30

Критични дни*: 6, 15, 24, 25

*Във връзка с пандемията моля всички да са особено внимателни през критичните дни. Ако имате възможност си останете вкъщи, а ако се налага да излезете, вземете допълнителни предпазни мерки.

 

Лична година 1

В твоята лична година на ново начало ти предстои месец на промени и обрати. Ще ти се наложи да вземаш важни решения, които ще повлияят върху живота ти поне в следващите 9 месеца. Пред теб ще се открият нови възможности и в личен, и в професионален план, оползотвори ги максимално. Дните, в които ще видиш първите резултати от промените, са 1, 10, 19 и 28. Бързай бавно на 9, 18 и 27.

Лична година 2

В твоята лична година на такт и компромисност ти предстои един спокоен месец, в който главните ти занимания ще се въртят около дома и семейството. Дори да си зает, отдели качествено време, за да общуваш с най-близките си хора, да ги изслушаш и да ги подкрепиш. Месецът е важен, защото носи нови отговорности, имаш силите и правилната мотивация, за да се справиш по най-добрия начин. Дните, обещаващи приходи, са 2, 11, 20 и 29. Месецът не е подходящ за големи промени, като особено ключови в това отношение са 8, 17 и 26.

Лична година 3

В твоята година на общуване ще имаш месец, в който е добре да се обърнеш навътре и да пообщуваш със себе си. Опитай се да заглушиш средата наоколо и да чуеш какво се опитваш да си кажеш. Анализирай грешките си и ги отстрани. Месецът е подходящ за всякакви обучения, но за важните решения изчакай следващия. Дните, в които е добре да обърнеш внимание на чувствата си, са 2, 11, 20 и 29. Най-добре избягвай ненужни контакти, особено на 5, 14 и 23.

Лична година 4

В твоята по-трудна и работна година ще имаш месец, в който да се радваш на заслужени приходи и признание от добре свършена работа. Предстои важен месец в професионално отношение. Ще имаш възможности за работа, избирай умно и не се претоварвай. През годината се препоръчва да се пази здравето. В материално отношение особено щедри ще са 4, 13 и 22. Дните ти с повече трудности са 5, 14 и 23.

Лична година 5

В твоята важна година на пътувания и промени, април се очертава емоционален и завършващ. Най-вероятно ще се разделиш с хора и ситуации, с които е дошло времето да го сториш. Изживей емоцията и запази урока. А и всеки край е ново начало. Дните, когато е добре да насрочиш важни разговори и срещи, са 6, 15 и 24. Емоцията ще е в повече и най-добре избягвай сериозните сблъсъци на 9, 18 и 27.

Лична година 6

В твоята стабилна година, в която можеш да очакваш резултати от започнатото в предишната, ще имаш шанса да поставиш началото на нещо ново. В професионално или лично отношение тръгваш от нова изходна точка. Възможно е повишение в работата, съпроводено с нови отговорности или по-решителна крачка към утвърждаване на личните отношения. Дните на баланс и разбирателство в положително отношение и на раздор в отрицателно са 1, 10, 19 и 28. Бъди внимателен на 9, 18 и 27, когато езикът ще изпреварва мисълта.

Лична година 7

В твоята година на анализ и рефлективност, месец април те кани да се оставиш на потока на събитията и да наблюдаваш. Месецът е отличен за обучения, работа върху себе си, промени в поведението и възгледите, за важни прозрения. За разлика от материалния свят духовният и интелектуалният са неограничени. Като житейска политика през месеца търпението е по-сигурно от действието. На 9, 18 и 27 ще можеш да постигнеш някакви успехи във вътрешен план. Не предприемай резки маневри на 3, 12, 21 и 30.

Лична година 8

В годината ти на приходи ще имаш възможността да обсъдиш възможности за нови източници на доходи. Контактите ти през тази година ще са главно в професионален план. Въпреки това винаги можеш да съчетаеш полезното с приятното, работейки с хора, които харесваш. Месецът ще ти донесе някакво разтоварване, може да се отдадеш на любими удоволствия. На 3, 12, 21 и 30 ще видиш първите резултати от работата си. Не насрочвай важни разговори на 6, 15 и 24, защото най-вероятно няма да са успешни.

Лична година 9

В личната ти година на завършване и емоции ти предстои един по-труден месец. Приеми проблемите философски и ги решавай един по един. Не започвай нови неща и не се надявай на чудеса, резултатите ще зависят изцяло от личната ти инициатива и активност. Усилията ще бъдат възнаградени, а постигнатото ще е трайно във времето. Резултати може да очакваш на 2, 11, 20 и 29. Особено трудните ти дни са 9, 18 и 27. Щади здравето си.

 

Вашият коментар