Нумерологичен месечен хороскоп

Нумерологична прогноза за май 2020

Изчисление на личната година:

Нашата лична година настъпва на рождения ни ден всяка година и най-често се разминава с календарната. Изчисляваме я като вземем датата на последния ни рожден ден и съберем всички цифри в нея, след което редуцираме до получаване на едноцифрено число.

Пример: дата на раждане 5.11.1980, последен рожден ден: 5.11.2019, 5+1+1+2+0+1+9=19=1+9=10=1+0=1. Личната година на този човек е под вибрация 1 и тя продължава до следващия му рожден ден на 5.11.2020 г.

Активните дни показват дните, когато в наш интерес е да бъдем действени и предприемчиви, да не се носим по течението. Заемането на позиция и преследването на целите ни ще ни донесе успех.

При пасивните дни е обратното – най-успешното поведение е първо да видим развоя на събитията и после да реагираме, да сме по-изслушващи, приемащи и търпеливи.

Критичните дни ни предупреждават да сме по-внимателни, да не предприемаме рисковани ходове, ако е възможно да не планираме важни срещи и събития, както и да сме по-бдителни при дълги пътувания. Те са добри за лечение, както и за отказ от токсични навици и отношения. 

Активни дни: всички дни

Пасивни дни: –

Критични дни: 26, 28

 

Лична година 1

В годината ти на ново начало месец май ще ти предостави по-спокоен период, в който ще имаш първите резултати от започнатото в предишния. Ако вече си стартирал нещо ново, сега е добро време да го стабилизираш и то да заработи в ритъм. Месецът не е благоприятен за поставяне на ново начало. В личните ти отношения ще има напрежение, свързано желанието ти за независимост. Твоите благоприятни дни, подходящи за срещи и общуване, са 6, 15 и 24. Избягвай важни преговори относно личния или професионалния ти живот на 3, 12, 21 и 30.

Лична година 2

В твоята лична година, в която трябва да заложиш на такта и разбирателството, месецът ще ти даде възможност да се вгледаш в себе си и да прецениш къде бъркаш. Един честен и задълбочен самоанализ ще ти даде възможност да видиш и поправиш много неща, за да се радваш на още по-добри взаимоотношения. Потърси обективна обратна връзка за поведението си. Дните на резултати от действията ти са 8, 17 и 26. Въздържай се от промени на 7, 16 и 25.

Лична година 3

В годината ти на нови приятелства и покровители, ще можеш да получиш приходи и резултати. Дръж сетивата си отворени за възможностите за благоприятна житейска промяна, за изясняване на нещо и за ново начало. Възползвай се от шансовете да увеличиш доходите и спестяванията си. Винаги са нужни. Особено силни в това отношение са 9, 18 и 27. По-трудните ти дни през месеца са 1, 10, 19 и 28.

Лична година 4

В личната ти година на работа и трудности, май е месец за приключване на някакъв проект или на лични или служебни отношения. Необходима е точна и обективна преценка, а след това решително действие. Емоциите могат да бъдат в повече, но ги запази за себе си, особено при решаването на служебни въпроси. По-спокойните ти дни са 6, 15 и 24. Не провеждай важни разговори на 9, 18 и 27.

Лична година 5

В личната ти година на пътувания и промени, ще имаш шанса да поставиш началото на нещо ново. Може би за пръв път ще посетиш ново място или нова държава (дори виртуално) или ще опиташ ново хоби. Ако става въпрос за нещо важно, три пъти мери, един път режи. Месец на решения и активни действия, които ще повлияят на целия ти живот. Дните, подходящи за добра преценка са, 1, 10, 19 и 28. Опитай се да не действаш прибързано на 9, 18 и 27.

Лична година 6

В твоята по-спокойна и уютна лична година, ще имаш възможност да се оставиш на хода на събитията. Опитай се да усетиш естествения ход на нещата и да влезеш в неговия ритъм, а не да плуваш срещу течението. Остани отворен за мъдростта на Вселената и за прозрения. Общуването или творческите занимания ще ти доставят особено удоволствие на 1, 10, 19 и 28. По-емоционален ще бъдеш на 7, 16 и 25.

Лична година 7

В твоята аналитична и съзерцателна лична година ще имаш шанса да се порадваш на пълноценно общуване със съмишленици. Добре е да започнеш интересно обучение, за нещо, което истински те вълнува, ще имаш възможност за обогатяващи разговори. Месецът носи ускоряване на темпото, отпускане, пътувания, оживление. Особено продуктивните и ползотворните ти дни са 5, 14 и 23. Градусът на напрежението може да се повиши значително на 6, 15 и 24.

Лична година 8

В твоята година на добри приходи месецът се очертава напрегнат и работен, но по принцип парите са свързани с работа. Осигури си по-редовен и подреден живот, за да можеш да си максимално концентриран и продуктивен. Качествената работа от своя страна ще ти донесе още ангажименти. Дните на добри приходи и резултати са 4, 13 и 22. Не позволявай на думите да изпреварват мисълта на 5, 14 и 23.

Лична година 9

В твоята емоционална и завършваща лична година, месец май ще донесе някакъв обрат и промяна. Ако в началото на годината си стартирал нещо, от което не си доволен, сега имаш шанса да промениш курса. Използвай го. От друга страна неудачните промени в която и да било сфера ще ти държат влага най-малкото до края на годината. Бъди внимателен. Дните на първи резултати, в които е добре да прецениш курса, са 1, 10, 19 и 28. Не се поддавай на импулса за резки промени на 9, 18 и 27.

 

Вашият коментар