Нумерологичен месечен хороскоп

Нумерологична прогноза за юли 2020

Изчисление на личната година:

Нашата лична година настъпва на рождения ни ден всяка година и най-често се разминава с календарната – освен ако не сме родени на 1 януари. Изчисляваме я като вземем дата на последния си рожден ден и съберем всички цифри в нея, след което редуцираме до получаване на едноцифрено число.

Пример: дата на раждане 5.11.1980, последен рожден ден: 5.11.2019, 5+1+1+2+0+1+9=19=1+9=10=1+0=1. Личната година на този човек е под вибрация 1 и тя продължава до следващия му рожден ден на 5.11.2020 г.

Активните дни показват дните, когато в наш интерес е да бъдем действени и предприемчиви, да не се носим по течението. Заемането на позиция и преследването на целите ни ще ни донесе успех.

При пасивните дни е обратното – най-успешното поведение е първо да видим развоя на събитията и после да реагираме, да сме по-изслушващи, приемащи и търпеливи.

Критичните дни ни предупреждават да сме по-внимателни, да не предприемаме рисковани ходове, ако е възможно да не планираме важни срещи и събития, както и да сме по-бдителни при дълги пътувания. Те са добри за лечение, както и за отказ от токсични навици и отношения. 

Активни дни: 1, 3, 5, 10, 12, 14, 15, 16, 19, 21, 23, 25, 28, 30

Пасивни дни: 2, 4, 6, 7, 8, 9, 11, 13, 17, 18, 20, 22, 24, 26, 27, 29, 31

Критични дни: 15

 

Лична година 1

В твоята лична година на ново начало ти предстои месец на печалби и резултати. Не бързай да харчиш всичко или да инвестираш прибързано, а задели част от сумата. Повечето работа ще означава и повече приходи. Заради коридора на затъмнения и ретроградността на Меркурий не те съветвам да започваш напълно нови неща особено в началото на месеца. Особено важните ти в материален план дни са 9, 18 и 27. Импулсът за нещо ново ще е силен на 2, 11, 20 и 29, овладей го.

Лична година 2

В твоята лична година на тактичност и компромисност ще имаш един по-емоционален и завършващ юли. Опитай се да насрочиш отпуска или почивка за този период и в никакъв случай не започвай нещо важно. Използвай периода, за да се откажеш от вредни навици и неподходящи хора в обкръжението си, както и за да обмислиш сериозно новите си планове. Очаквай конкретизиране на лична връзка или създаване на съдружие. Дните, подходящи за разговори и срещи, са 3, 12, 21 и 30. По-трудни ще са 1, 10, 19 и 28.

Лична година 3

В твоята година на общуване и нови контакти ще имаш шанса за ново начало. Нека то бъде в интелектуалната сфера, защото месецът не е подходящ за активни нововъведения в материалния свят. Очаквай срещи със стари приятели и познати и възможност за подновяване или тотално прекъсване на отношенията с тях. Възможна е среща с житейски партньор. Резултатните ти дни са 5, 14 и 23. Не започвай важни нови неща особено на 9, 18 и 27.

Лична година 4

В твоята лична година, свързана с повече трудности и проблеми, ще имаш възможност да се оставиш на течението и просто да наблюдаваш какво се случва. Пусни контрола, ако си от този тип хора, и се остави на милостта и мъдростта на Вселената. Не започвай нови неща, но си пожелай нещо и наблюдавай какво се случва. Твоите магични дни ако успееш да следваш съветите са 9, 18 и 27. Трудностите ще са повече на 2, 11, 20 и 29.

Лична година 5

В твоята лична година на пътувания и промени, юли е идеален да посетиш ново място и да срещнеш нови хора. Заради ретроградния Меркурий най-вероятно мястото няма да е съвсем ново, нито хората съвсем непознати. Но въпреки това движението и преживяването ще ти доставят удоволствие. Хубавите ти дни през месеца ще са 3, 12, 21 и 30. Внимавай с резките промени и с пътуванията на 2, 11, 20 и 29.

Лична година 6

В твоята по-спокойна и хармонична лична година, юли ще те изненада с повече трудности. Заеми се сериозно с качественото им разрешаване. Ако при теб се връщат стари проблеми, е време да помислиш каква може да е причината за тях и да ги отстраниш или поне да откриеш корена на проблема. Месецът е много подходящ за почивка, възстановяване и лечение. Забави темпото поне с една идея. Твоите хубави и спокойни дни от месеца са 2, 11, 20 и 29. По-предизвикателните дни на трудности и проблеми са 9, 18 и 27.

Лична година 7

В твоята лична година на анализ ще имаш шанса за някаква промяна. Съветвам те да използваш месеца за пътуване и почивка, както и да обмислиш бъдещите си планове. Не предприемай резки промени, защото най-вероятно ще съжаляваш. Ако искаш да поставиш началото на нещо важно, е най-добре да го направиш в края на месеца. Дните, подходящи за вътрешна работа, медитация и самоусъвършенстване са 2, 11, 20 и 29. Добре е да устоиш на импулса за промени на 9, 18 и 27.

Лична година 8

В твоята лична година на печалби и увеличени приходи, ще имаш един спокоен юли, който е най-добре да прекараш в тесен кръг или със семейството. Семейна почивка би ти се отразила много добре и ще ти помогне да разпуснеш от рутината на делника. Месецът ще ти донесе нови отговорности в лично и семейно отношение, възможни са и новости в любовта. Дните, подходящи за блажена почивка, са 9, 18 и 27. Не поставяй началото на ново важно нещо особено на 4, 13, 22 и 31.

Лична година 9

В твоята емоционална и завършваща година посвети юли на размисъл и анализ. Най-подходящо ще бъде да попътуваш сам, да посетиш енергийни места за молитва и усамотение. Медитирай над живота си и се опитай да видиш обективно причините за всичко, което се случва. Как би могъл да увеличиш хубавите неща и да премахнеш негативните? Къде е твоята роля и отговорност? Особено подходящите за работа над себе си дни са 9, 18 и 27. Не поставяй старта на нещо ново, особено на 3, 12, 21 и 30.

 

 

Вашият коментар