Нумерологичен месечен хороскоп

Нумерологичният хороскоп за ноември

 

12/11 – Пълнолуние в Телец

26/11 – Новолуние в Стрелец

1/11 – 20/11 – Ретрограден Меркурий

27/11 – Нептун става директен

Изчисление на личната година:

Нашата лична година настъпва на рождения ни ден всяка година и най-често се разминава с календарната – освен ако не сме родени на 1 януари. Изчисляваме я като вземем дата на последния си рожден ден и съберем всички цифри в нея, след което редуцираме до получаване на едноцифрено число.

Пример: дата на раждане 5.11.1980, последен рожден ден: 5.11.2018, 5+1+1+2+0+1+8=18=1+8=9. Личната година на този човек е под вибрация 9 и тя продължава до следващия му рожден ден на 5.11.2019 г.

Лична година 1

В твоята лична година на ново начало през ноември на преден план ще излезе общуването. На фона на ретроградния Меркурий най-вероятно ще имаш срещи със стари приятели и познати или с хора от твоето минало. Внимавай с неизбежния хаос в комуникациите, който забърква Меркурий и не се обиждай прибързано. Добре е да внимаваш какво говориш и да не даваш празни обещания. Дните, подходящи за промени, са 2, 11, 20 и 29. Мисли, преди да кажеш нещо на 6, 15 и 24.

Лична година 2

В твоята година на компромисност ноември ще ти се стори по-труден и често ще ти дава поводи да забравиш добрия тон. Напомняй си за ретроградността на Меркурий и не се изнервяй на неизбежните закъснения, обърквания и по-големи и по-малки проблеми. Ако приемаш превратностите с усмивка, това ще повлияе позитивно и върху теб, и върху другите. По-спокойни ще са 2, 11, 20 и 29. На 9, 18 и 27 ще има комуникационни проблеми, подготви се предварително.

Лична година 3

В твоята година на общуване ще имаш месец на пътувания и промени и на срещи с нови и стари познайници. И ти не си застрахован от закъснения и объркани комуникации, но ако не го приемаш лично, всичко ще мине по-плавно и леко. Меркурий си играе със всички ни. Дните, подходящи за срещи и преговори, са 7, 16 и 24. Най-добре е да избягваш такива на 4, 13 и 22, когато ще ти кипва по-бързо.

Лична година 4

Твоята по-трудна година ще ти донесе един спокоен месец, с главна тема дом и семейство. Обърни внимание на най-близките си хора и се погрижи за нуждите им. Ако при теб се връщат стари проблеми, е време да им обърнеш качествено внимание и да ги решиш. Добър период за работа. Дни на приходи са 2, 11, 20 и 29. Месецът не е подходящ за ново начало, особено на 4, 13 и 22.

Лична година 5

В твоята динамична лична година ноември е добър момент да прекарваш повече качествено време със себе си. Краят на годината е, преживял си много неща и преди да е настъпила празничната глъч е време да ги анализираш. Направи годишната си равносметка малко по-рано тази година, а декември нека е време за подаръци и празници! Дните на добри резултати и приходи през месеца са 1, 10, 19 и 28. Не предприемай резки промени особено на 7, 16 и 25.

Лична година 6

В твоята спокойна, хармонична година е време за подранили подаръци и приходи. Възползвай се от стабилността и от възможностите да свършиш допълнителна работа, ако е в интелектуалната сфера ретроградният Меркурий ще ти помогне да изпипаш нещата. Дните на приходи са 9, 18 и 27. По-емоционалните ти дни са 1, 10, 19 и 28.

Лична година 7

В твоята аналитична лична година е настъпил момент на приключване на нещо, най-вероятно на работен проект. Изпипай внимателно подробностите и се опитай да приключиш работата в срок, преди началото на следващия месец, за да не се проточат нещата. Ще имаш енергиен заряд да свършиш много работа. Някакви полезни промени ще можеш да направиш на 5, 14 и 23. Не се захващай с нещо напълно ново на 1, 10, 19 и 28.

Лична година 8

В твоята лична година на приходи ще имаш възможност да поставиш успешното начало на някаква дейност. Най-добре е това да се случи след като Меркурий стане директен, особено ако е свързана с подписване на договори и документи. През ретроградната фаза обмисли добре и подготви нещата. Дните, подходящи за важни разговори, са 2, 11, 20 и 29. Бъди внимателен на 9, 18 и 27, когато има опасност от грешки от прибързаност и недоглеждане.

Лична година 9

В твоята емоционална лична година ще имаш месец, в който трябва да си предпазлив с това, което говориш или правиш и да се съобразяваш на първо място с другите. Заради излишъка от енергия и емоция това ще ти е много трудно. Проблемът е, че ако сгафиш това ще има сериозни последици. Дните, в които си по-балансиран и умерен, са 9, 18 и 27. Не насрочвай важни разговори, лични или професионални, на 7, 16 и 25.

 

Вашият коментар