Китайски зодиак

Прасето – добродушно и родено с късмет

Китайският зодиак завършва с Прасето.

Прасетата са родени през:

4/02/1935 – 24/01/1936

22/01/1947 – 10/02/1948

8/02/1959 – 28/01/1960

27/01/1971 – 14/02/1972

13/02/1983 – 1/02/1984

31/01/1995 – 18/02/1996

18/02/2007 – 6/02/2008

Силни страни:

ВерниПрасетата са добри и чистосърдечни хора, чиято съдба е да понесат много страдания в живота си. Те са лоялни и верни партньори и приятели и винаги се грижат за нуждаещите се. Обичат семействата си дълбоко и винаги можете да разчитате на тях за помощ или подкрепа.

СъвестниПрасетата вършат всичко съвестно и отдадено. Те са изключително чисти както в пряк, така и в преносен смисъл. За съжаление рядко получават същото отношение в замяна и обикновено имат лоша преценка за хората.

Интелигентни Прасетата са много интелигентни и обикновено имат късмет в бизнеса. Не се плашат от тежка работа и се гордеят с добрата си репутация. Освен това са много надарени в сферата на изкуствата и могат да станат добри художници, танцьори или писатели.

МиролюбивиПрасетата мразят конфликтите и личната конфронтация. Опитват се да ги избягват на всяка цена, тъй като ценят мира и положителното отношение на околните. Те се нуждаят от силен и честен партньор, защото търсят сигурност в половинката си.

Слаби страни:

НаивниПрасетата са много наивни – особено жените. Те може цял живот да се грижат щедро за околните и накрая да натрупат много болка и огорчение. Съжалението им често идва от това, че са се раздавали твърде много, когато е трябвало да проявят доза здрав егоизъм. Прасетата трябва да се научат да гледат по-реалистично на живота и да приемат суровите истини.

НесигурниВсички Прасета са много талантливи, но дълбоко несигурни, поради което търсят сигурност в партньора си. Трябва да убедите партньора си Прасе, че ще се грижите за него, ще го утешавате и няма да го лъжете. Освен това трябва да го научите да се грижи по-добре за себе си и да се справя ефективно с враговете си.

ЕпикурейциПрасетата обичат материалната страна на живота и като цяло обичат да си угаждат. Те ценят добрата храна, качественото вино и луксозните стоки. Когато забележат, че започват да прекаляват със скъпите покупки, трябва да се запитат какво всъщност се опитват да компенсират.

УпоритиПрасетата са много упорити като често отказват да приемат разумни съвети. Те са добри приятели и слушатели, но не и когато става въпрос за тях самите – те просто не желаят да признаят негативните си страни. По-скоро биха обикаляли в кръг, сякаш нарочно искат да се провалят.

Любовен живот

Прасетата са мили, но не и слаби. Те са страстни любовници. Могат да изградят успешна връзка със силния Дракон или сдържаната Котка/Заек.

Кариера

На Прасетата обикновено им върви в бизнеса и в печеленето на пари. Могат да имат успешни бизнес партньорства с Вола, Дракона или Котката/Заека.

Бъдещи перспективи

Прасетата са интелигентни и трудолюбиви. Понякога поемат твърде много задачи и са прекалено добри и щедри с хора, които не го заслужават. Никой не обича благодетелите, които вършат непоискани добри дела. Скъпи Прасета, вие наистина заслужавате да успеете. За съжаление понякога талантът и трудолюбието просто не са достатъчни – трябва външна помощ и мъничко късмет. Не странете от влиятелни хора, които се интересуват от вашите услуги. Когато изпълнявате поръчка, се постарайте получателят да остане наистина доволен. Дерзайте напред и вярвайте в себе си!

Вашият коментар