Родените в периода...

Рак II /3 – 10 юли/ – Неконвенционалност

Ключовата дума за родените в периода е Неконвенционалност. Това съответства на времето от живота на човек, когато го вълнуват необичайни хора или занимания. Фокус може да бъде и предизвикателството на личната уникалност в процеса на утвърждаването на индивидуалността. Стойността на личното пространство и на богатия вътрешен живот заемат своето място.

Родените в периода не винаги са такива, каквито изглеждат. Независимо дали изглеждат „нормални” или не, човек може да се обзаложи, че под повърхността има един причудлив, необичаен, фантастичен свят. Тъй като тези Раци имат връзка със своето несъзнавано, странното и необичайното не е толкова странно и необичайно за тях. Те не само са привлечени от по-нестандартни хора, но и от по-откачената страна и на напълно обикновени хора.

Това са хора, които обичат да наблюдават, да дискутират и дори да записват както човешкото поведение, така и интересните аспекти на природата и изкуството. Обикновено си служат с много хумор. Когато насочат вниманието си към странностите на другите, те могат да са много прозорливи.

Понякога те крият ярките си фантазии и нестандартните си идеи с години. А понякога решават изобщо да не се разкрият, за да не привличат ненужно внимание.

Но някои от по-смелите от тях показват идеите си и могат да докоснат други хора. Те знаят как да хвърлят светлина върху това, което мнозина си мислят, но малцина смеят да изразят. Като събудят въображението на другите, те могат да получат признание и успех. Въпреки това ако не успеят да открият своята публика, много от тях могат да възприемат липсата на признание като лично отхвърляне.

Препоръки:

Направете истинско усилие да излезете навън. Смекчете позициите си и не бъдете толкова чувствителни. Развийте финансовия си нюх и култивирайте талантите си да постоянствате и да поддържате нещо. Поддържайте контакт с онези, на които им пука за вас. Направете нещо с фантазията и въображението си.

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар