Родените в периода...

Риби III /11 – 18 март/ – Танцьори и мечтатели

Ключовите думи за родените в периода са Танцьори и мечтатели. Този период символизира завъртането на Колелото на живота и края на живота на земята. Тези, на които им предстои да напуснат света, усещат по-силно земното притегляне, но и повикът на света отвъд. И миналото, и настоящето остават на заден план, когато умът навлезе в нов свят, а душата продължава да танцува. Символично периодът разкрива човека, който се отправя на последното пътуване отвъд. Темите за интуицията, вдъхновението, Съдбата и прераждането излизат на преден план.

Хората, родени в периода, обикновено притежават необичайни ясновидски или интуитивни дарби. Въпреки това те могат да ги пропилеят ако не открият начин как да ги използват тук и сега. За тях основната задача е да се научат да балансират между противоположни мнения, енергии и ежедневни дейности.

Тези Риби често успяват да примирят много от конфликтите, с които всички се сблъскваме – между относителното и абсолютното, обективното и субективното, прагматичното и идеалното. Например хората, родени в периода, знаят, че всичко е относително, но имат силна нужда да вярват в съществуването на определени универсални принципи. Примиряването на крайностите е един от техните специалитети.

Хората, родени в периода, могат да са крайно нереалистични. Например могат да се опитват да летят преди да са се научили да ходят. Въпреки това е вярно и че много от тях показват паранормални способности от самото си раждане, които са в разрез със законите на времето, пространството и причинността. Те са във връзка със специфични човешки и универсални състояния, който малцина могат да усетят. Много е вероятно в даден момент да решат да пожертват светските си амбиции, за да последват това, което считат за по-голямо предизвикателство и за по-висше призвание.

Препоръки:

Бъдете по-самовзискателни по отношение на личното си развитие и допринасяйте активно за живота около вас. Отделете време, за да изградите стабилна основа. И вашите умения не са безгранични – улеснете си живота и се научете да правите компромиси.

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар