Северен лунен възел

Северен лунен възел във Везни

Със Северен лунен възел във Везни са родените в периода:

22 юли 1902 до 15 януари 1904

8 февруари 1921 до 23 август 1922

13 септември 1939 до 24 май 1941

17 юни 1958 до 15 декември 1959

8 януари 1977 до 5 юли 1978

1 август 1995 до 25 януари 1997

19 февруари 2014 до 11 ноември 2015

2 декември 2032 до 3 юни 2034

Качества, които е добре да развиеш:

  • Сътрудничество
  • Ангажиране със ситуации печеля-печелиш
  • Безкористна подкрепа на другите

Качества, от които е добре да се освободиш:

  • Фиксация в собственото оцеляване
  • Егоизъм
  • Инат

В минали животи ти често си бил воин и в резултат на това имаш силно развито его и идентичност, целенасочен си и знаеш как да постигаш успех. Обичаш състезанията и най-вече да ги печелиш, но често влизаш в излишни надпревари с погрешни мотиви. Живееш на принципа танто за кукуригу, а трябва да се научиш да общуваш пълноценно и да изграждаш истински връзки с другите.

Ти имаш много енергия и сила, но трябва да ги използваш за да подкрепяш другите в постигането на техните цели. Ти често проектираш собствените си мисли и идеи върху чуждото поведение, защото така е по-бързо и лесно, но това често води до дълбоки неразбирателства и прекъснати взаимоотношения. По веригата зависимост -> независимост -> взаимозависимост ти обикновено оставаш по средата и не можеш/не искаш да се издигнеш до следващото ниво. Задачата ти в този живот е да се учиш от опита си и да влизаш в отношения печеля-печелиш с точните хора. Необходимо е да се научиш да подкрепяш другите щедро и безусловно, тогава ще получиш същото ако не от конкретните хора, то от Вселената.

По отношение на работата от теб би излязъл много добър посредник или дипломат, ти можеш да изглаждаш различията между хората и да им помагаш да стигат до работещи компромиси. Би бил успешен и във всяка поддържаща роля, както и в области, свързани с красота и изкуство.

Капаните при теб са необходимостта да съзнаваш своя егоизъм и да не прекаляваш с независимото поведение. Ти трябва да се научиш да се обвързваш с хора, които виждат и оценяват твоята същност и ти отговарят с взаимност и да ги подкрепяш напълно безкористно.

 

По „Астрология на душата“, Жан Спилър

Вашият коментар