Северен лунен възел

Северен лунен възел в Козирог

Със Северен лунен възел в Козирог са родените в периода:

1 юни 1916 до 13 февруари 1918

9 март 1935 до 14 септември 1936

10 октомври 1953 до 2 април 1955

28 април 1972 до 27 октомври 1973

19 ноември 1990 до 1 август 1992

22 август 2009 до 3 март 2011

27 март 2028 до 23 септември 2029

19 октомври 2046 до 11 април 2048

Качества, които е добре да развиеш:

  • Самоконтрол
  • Самоуважение
  • Спазване на ангажиментите и обещанията

Качества, от които е добре да се освободиш:

  • Зависимост
  • Крайни настроения
  • Ограничения в резултат от страх и несигурност

В минали животи ти си бил тясно свързан с дома и семейството си и си бил зависим от други хора за прехрана и защита. Много си чувствителен и имаш богат емоционален живот, умееш да се грижиш за другите и да разбираш техните настроения, които често и попиваш. Понякога се държиш като дете, което отказва да порасне и иска да разчита на някой друг за своята сигурност.

В този живот трябва да поемеш отговорност за живота и развитието си. За теб е важно да си уважаван и приет от другите, но за целта трябва да развиеш чувството си за самоуважение и самоконтрол. Емоциите са важни за теб, но трябва да се научиш да ги различаваш и контролираш. Пази се от черните емоции Вина, Гняв, Страх и Несигурност и не им се отдавай, защото те те повличат със себе си и не те пускат. Но светлите чувства на Радост, Любов и Признателност са много добри за теб, а и за другите. Трябва да се научиш сам да поставяш и да гониш целите си, както и да заявяваш твърдо и спокойно личните си граници. Дръж сетивата си широко отворени за възможностите и не ги пропускай, както обикновено правиш.

По отношение на работата всички лидерски и ръководни позиции са много добри за теб – ръководство, говорене пред публика, политика и предприемачество. Би бил чудесен мениджър, защото умееш да преследваш цели и да организираш екипа, а и притежаваш съчувствие. Избягвай професии, в които крайната цел е грижа за другите, защото обикновено се омотаваш в емоции и изпитваш безпомощност.

Капанът при теб е, че ти често не осъзнаваш своята зависимост и в търсенето на сигурност често изпадаш в емоционална зависимост от хора и от групи. Истината е, че ще получиш признание ако поемеш риска да преследваш цел, която е истински важна за теб.

 

По „Астрология на душата“, Жан Спилър

Вашият коментар