Северен лунен възел

Северен лунен възел в Рак

Със Северен лунен възел в Рак са родените в периода:

31 март 1907 до 27 септември 1908

27 октомври 1925 до 16 април 1927

12 май 1944 до 13 декември 1945

24 декември 1962 до 25 август 1964

25 септември 1981 до 16 март 1983

10 април 2000 до 12 октомври 2001

7 ноември 2018 до 4 май 2020

30 май 2037 до 9 февруари 2039

Качества, които е добре да развиеш:

  • Признаване и споделяне на собствените чувства
  • Съчувствие
  • Емоционална подкрепа

Качества, от които е добре да се освободиш:

  • Мания за контрол
  • Поемане на цялата отговорност
  • Прикриване на чувствата и страховете си

В минали животи ти си бил високопоставена личност с много отговорности, която е упражнявала пълен контрол над хора и ситуации. Свикнал си на лишения, както и да потискаш чувствата си, които като цяло смяташ за проява на слабост. Но емоциите са от изключителна важност за теб и сега е моментът да се научиш да ги изследваш, уважаваш и изразяваш.

По принцип даваш вид на надменен и недостъпен човек, който е нещо повече от другите и е винаги над нещата. В действителност си много чувствителен и търсиш истинска близост и интимност. Но ако не пуснеш чувствата си на свобода и не се научиш да ги изразяваш искрено, никога не би открил истински приятели. Истината е, че в миналите си животи си носил прекалено големи отговорности и е трябвало да упражняваш строг контрол в името на по-висши цели, а чувствата са ти пречели и ти си започнал да ги потискаш. Но сега подобно поведение не ти носи успех. Ти имаш желание да се чувстваш уютно и да си напълно приет, а това може да стане само ако започнеш да разкриваш себе си и да наблюдаваш реакциите на другите. Когато общуваш с някого, запитай се каква е целта ти – да контролираш или да помогнеш. Второто е работещото поведение.

По отношение на работата ти имаш талант да се грижиш за другите и всякакви свързани професии биха били подходящи. Останалите ти способности са в сферата на ресторантьорството и недвижимите имоти, както и за всякакъв бизнес.

Капанът при теб е в манията ти за контрол и във вечното търсене на признание отвън. Трябва да осъзнаеш, че никога няма да си в състояние да контролираш всички и всичко, както и да се научиш сам да цениш приноса си в определени ситуации. Интересното е, че когато започнеш да признаваш чувствата и страховете си – като страха от отхвърляне или чувството за неадекватност, това ще ти помогне да откриеш в себе си истинска сигурност.

 

По „Астрология на душата“, Жан Спилър

Вашият коментар