Северен лунен възел

Северен лунен възел в Телец

Със Северен лунен възел в Телец са родените в периода:

24 март 1910 до 18 декември 1911

29 декември 1928 до 7 юли 1930

3 август 1947 до 26 януари 1949

20 февруари 1966 до 19 август 1967

12 септември 1984 до 6 април 1986

14 април 2003 до 25 декември 2004

19 януари 2022 до 17 юли 2023

11 август 2040 до 3 февруари 2042

 

Качества, които е добре да развиеш:

  • Откриване на личните си ценности
  • Търпение и постоянство
  • Лоялност

Качества, от които е добре да се освободиш:

  • Отдаване на крайни емоции
  • Нетърпение
  • Намеса в делата на другите

В минал живот ти си влизал в много неразрушими връзки, бил си доверен човек на влиятелни и властни хора, от които си зависел. Трябвало е да загърбиш собствените си цели и интереси в името на техните, както и да използваш психологическите си умения, за да им бъдеш в услуга. В теб все още има много крайни чувства и нетърпение, както и тенденция да влизаш в нездравословни взаимоотношения и да правиш опити да „спасяваш“ другите.

В този живот обаче трябва да се концентрираш върху себе си, да изследваш личните си ценности и да се научиш да живееш в съзвучие с тях. Склонността ти да наблюдаваш и да съдиш другите може да ти помогне в този случай – ако осъждаш някого за нещо, коя своя ценност всъщност изразяваш? Ти държиш на мнението на другите и често зависиш от тяхната оценка, но това не трябва да е така. Трябва сам да се оценяваш на база на собствените си ценности, както и сам да градиш материалната си сигурност и стабилност. Твоят ритъм по-принцип е по-бърз, но ще ти е от полза да се научиш да градиш бавно и постепенно, стъпка по стъпка – проекти, приятелства, връзки. Природата те зарежда с чиста енергия, редовно търси такъв контакт и го приемай с благодарност.

Относно работата ти си добър майстор и обичаш да работиш с ръцете си, както и всичко, в което използваш сетивата си. Ти си градивен човек, които би могъл да е много успешен, изграждайки нещо собствено – бизнес или да вършиш по-самостоятелна работа за друга компания.

Капанът при теб се крие в това, че търсиш външна оценка за собствената си стойност, както и идеалната сродна душа. Истината е, че външното признание никога няма да ти бъде достатъчно, трябва да откриеш и да живееш съгласно личните си ценности. Трябва да престанеш да се грижиш за делата на другите, а да тръгнеш по собствената си пътека – правилните хора ще те подкрепят.

 

По „Астрология на душата“, Жан Спилър

Вашият коментар