Родените в периода...

Скорпион II /3 – 11 ноември/ – Дълбочина

Ключовата дума за родените през периода 3 – 11 ноември е Дълбочина. Тези дни отговарят на средната възраст от живота, когато проговарят по-дълбоките страни от личността и може да бъде открит нов значим източник на сила. Този период бележи връзката с несъзнаваното и с хтонични сили, които могат да предизвикат трансформация в човека.

Това време разкрива по-сериозната страна от човешкия живот и способността да се вижда отвъд обикновеното преживяване чрез откровения, метаморфози и изпитания във вътрешния и външния свят. От дълбоките пластове на несъзнаваното може да се освободи огромна енергия. В идеалния случай в резултат могат да се родят мощни прозрения.

Хората, родени в този период, са задълбочени личности, които са в контакт с тъмната страна на живота. За тях времето тече по различен начин и те умеят да чакат. При тях метаморфозата се извършва през целия им живот, бавно и невидимо. Трябва да внимават да не потънат в безкрайно отлагане, в черни мисли и в депресия.

Родените в Скорпион II имат голямото предимство, че са в контакт с дълбоките части от личността си, които останалите евентуално могат само бегло да усетят. Дали ще направят нещо с тази дарба или не, зависи от тях. Повечето от хората никога не успяват да постигнат мир със своите способности, нито да открият как да се възползват от тях. Да работиш с несъзнаваното е опасно и може сериозно да разклати по-лабилните. Огромното предизвикателство, което стои пред тях, е да открият здравословния баланс с тъмната си страна и това може да даде ценни резултати.

Хората, родени в периода, не само че спят по-дълбоко от другите, но и чувстват по-дълбоко. Те могат да започнат да робуват на земните удоволствия и трябва да внимават подобни дейности да не започнат да доминират живота им. Много от тях намират, че думите са излишни и умеят ефективно да изразят одобрение или недоволство със самото си присъствие.

Препоръки

Оставете слънцето да ви огрее, а и вие да заблестите. Не вземайте нещата прекалено на сериозно. Опитайте се да балансирате настроенията си. Използвайте уникалните си прозрения. Надсмивайте се над заблудите на света, а и над самия себе си.

 

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар