Родените в периода...

Скорпион III /12 – 18 ноември/ – Чар

Ключовата дума за родените в периода 12 – 18 ноември е Чар. Това е времето от зрялата възраст на човек, когато му се удава да влияе на другите чрез чар и харизма. В този период интензивните емоции могат да бъдат използвани с голям и конструктивен ефект, но по същия начин могат да се употребят за чисто егоистични или нарцистични цели. Идеята е тези емоции да вдъхновяват другите, а не да действат като механизъм за контрол.

Хората, родени в Скорпион III, са магнетични, чувствени и очарователни. Те носят голяма отговорност към останалите хора, макар че рядко го осъзнават. Ако не са етични в действията си, могат да започнат да използват околните за собствените си цели и евентуално да причинят големи вреди. Затова от самото начало те трябва да си наложат здравословна работна философия и стриктни морални разбирания, които се базират на общочовешки ценности и уважават желанията на другите.

Родените в периода искат да са шефа или лидера на работното място или у дома и обикновено притежават нужните качества. По принцип те усещат емоциите на другите и въпреки че са много взискателни, могат да налагат правила и да делегират отговорности по обективен начин, който не среща съпротива.

Тези хора по правило са много чувствени и обичат да се глезят. Имат страст към пътувания и ваканции, където могат да откриват нови удоволствия.

Обикновено това са много стабилни хора. От една страна това се дължи на завидния им самоконтрол, а от друга на реалистичната им оценка за уменията им. Те трябва да си напомнят от време на време да поемат рискове, с които могат да се провалят, но и да достигнат нови висоти.

Парадоксално хората, които имат най-силно влияние върху самите тях, са тези, които са най-малко податливи на техния чар и магнетизъм. И наистина, те имат нужда от поне един добър приятел, който да им дава честни и обективни съвети или критика.

Препоръки

Бъдете по-самокритични. Отговаряйте на най-големите предизвикателства и от време на време поемайте смислени рисковеОсъзнайте кое е важното в живота, кое устоява и има непреходна ценност. Имайте високи цели и не се страхувайте от провал.

 

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар