Родените в периода...

Стрелец I /25 ноември – 2 декември/ – Независимост

Ключовата дума за родените в периода 25 ноември – 2 декември е Независимост. Това време съответства на периода след втория възврат на Сатурн на 56 години, в който се демонстрира нов стремеж към независимост. В този момент човек посвещава повече време на себе си и на личните си интереси и в по-малка степен се вълнува от семейството или кариерата. Индивидът изпитва отново удоволствие от това, че живее и се учи да е сам и това да му харесва.

Хората, родени в Стрелец I, са си самодостатъчни и разчитат изцяло на себе си. Те изискват свободата да мислят, чувстват и действат съгласно собствените си разбирания. Въпреки това те обичат да помагат и да се грижат за тези, които се нуждаят от тях – малки деца, немощни възрастни и домашни животни.

Родените в периода не могат и няма да търпят да бъдат ограничавани. Те имат силна интуиция и естествена склонност да следват инстинктите си.

Училището и формалното образование не ги привличат, особено там, където е наложен строг ред. Те са в голяма степен самоуки и със свободен дух и вярват, че животът е най-великият учител. Според тях да живееш добре е най-креативното и смислено занимание. Тези, които работят стандартна работа, влагат много енергия в това да направят свободното си време вълнуващо и удовлетворително.

Родените в периода могат да са много критични и безмилостни към човешката глупост. Те ценят много високо характера и почтеността.

Трябва да внимават да не останат в крайна сметка сами. Въпреки че специално за тях „сам” не е равнозначно на „самотен”.

Препоръки

Контролирайте емоциите сиПазете се от крайна горделивост и своеволие. Не възлагайте прекомерни очаквания и се опитайте да сте по-прощаващи. От време на време има смисъл да се правят компромиси или да се губи. Не преувеличавайте.

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар