Родените в периода...

Стрелец II /3 – 10 декември/ – Създатели

Ключовата дума за родените в периода е Създател. Това време съответства на периода от живота, когато човек може да въплъти новооткритата си свобода в иновативни проекти и оригинални занимания, които отразяват уникален и зрял светоглед. Индивидът има смелостта да бъде себе си и да се отстоява, независимо дали е приет или не.

Хората, родени в Стрелец II, са различни и не се страхуват да го покажат. Трудно е да бъдат поставени в някоя категория, защото всеки от тях е специфичен и сякаш личността му не го позволява. Те не харесват утвърдените правила за поведение и социалните привички. Имат си свой собствен начин, по който вършат нещата. Те просто не умеят да бъдат никой друг, освен самите себе си.

Трудно се живее с подобни оригинални индивидуалисти. По някакъв начин те очакват от другите да разбират сложните им мисловни процеси и ексцентрично поведение. Личностите им често дразнят „нормалните” хора. Стрелците II не обичат да правят компромиси и трябва да очакват конфликти както на работа, така и в личния си живот. Всичко зависи от това дали са достатъчно усърдни да продължат напред.

За тях е важно да намерят партньори и занимания, които да отговарят на необичайната им природа. Те нямат никакво намерение да се извиняват заради принципите си, начина си на живот или за личните си решения на никого.

Мнозинството от тези Стрелци не са особено амбициозни и не им пука особено дали ще постигнат признание или не. Колкото и да е парадоксално, на някои от тях просто им е писано да успеят, независимо дали това им харесва или не.

Препоръки

Опитайте от време на време това, което правят другите. Не се самоизолирайте, вярвайки, че никой не ви разбира. Допуснете другите в личния си свят. Не се отказвайте от живота, а го погледнете от друг ъгъл.

 

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар