Родените в периода...

Стрелец III /11 – 18 декември/ – Титаните

Ключовата дума за родените в периода 11 – 18 декември е Титан. Тези дни символизират зрелия човек, който обръща повече внимание на физическите си нужди, на хобито си и на лични проекти, но и на по-възвишени мисли и дейности. Много хора за първи път се чувстват достатъчно свободни да вземат важни решения, които ще определят бъдещето им.

Хората, родени в периода, са горди и експанзивни. Те мислят на едро и виждат голямата картина без да изпускат детайлите. Най-често родените в периода избират да служат на по-висша кауза – социална, научна, семейна или лична.

Независимо дали са физически едри или по-дребни, тези хора имат осезаемо присъствие. Някои го усещат заплашително, а други – покровителствено.

Това са хора, които искат да местят планини (и понякога успяват), но трябва да внимават да не се превърнат в танкове, помитащи всичко по пътя си. Важно е да се научат да контролират силата си. Не са много по приказките и обичат делата им да говорят сами за себе си.

Стрелците III трябва да се научат да управляват настроенията си и залитанията си в крайности – от ярост до ледено мълчание. Това, което обикновено се крие зад подобно поведение, е страх от непълноценност или от провал. Въпреки че повечето хора, родени в периода, изглеждат всемогъщи, те могат да демонстрират изненадваща липса на увереност.

Когато убеждават, те са доста директни. Въпреки това ще им е полезно да станат по-дипломатични и да се научат да избягват проблемите, вместо да ги помитат с танка.

Препоръки

Научете се да се радвате на малките неща, на простите удоволствия на живота. Опитайте се да сте по-разбиращи към другите. Насочете стандартите си за етика към себе си и инвестирайте в личностно развитиеНаучете се да се вписвате и да избягвате ненужни конфликти.

 

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

Снимка: pixabay.com

Вашият коментар